Home / Acasă

Mai jos în limba română.

Home is whenever a good cappuccino prevails the aroma over my body. Together with chocolate can make it affordable to live in new territories. But home, it is also when you find the Devotion of a beautiful partner.  It could be a new home in totally different parts of the world or the heart.

Some say Home is whenever you choose to live in a spirit or energy, but in 2020 we learned to validate differently this already permanent space. And sharing it, decorate, cleaning it by ourselves. “Stay home!” become anyone's life purpose.


România - țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din Uniunea Europeană, are o perspectivă complet personală când își definește spațiul de locuire. Domeniul public există pentru a fi exploatat, de multe ori abuzat de necesități zilnice, dar și un drept la a te expune în paralel cu o pierdere a identității. Acasă la mine fac ce vreau, iar în afară caut să mă adaptez unor reguli orientative. Dacă societatea scuipă deși neplăcut sau ofensator, am o atitudine conformă.

Domeniul personal - acasă - există pentru a fi admirat. Are un grad de intimitate, dar nu-l limitez doar la familia extinsă. “Vino pe la mine” e și mult și puțin. Am spațiu de manevră, fizic și social, în funcție de starea mentală sau nivelul de prietenie.